360 Management

Design & Consulting

Design & Consulting

360 Management

Specializálódott világunkban szem előtt tartva az ügyfeleink kényelmét és igényeit, mindenre kiterjedő, teljes 360 fokos támogatást biztosítunk projektjeink egésze alatt. Dolgozunk külföldi és belföldi ügynökségeknek és meglévő ügyfélkörünk gondozása mellett partnereink körét folyamatosan bővítjük. Az ötlettől a megvalósulásig történő folyamat során mindvégig fő célunk a stresszmentes kivitelezés és az elégedett ügyfél!

Szervezés

Egyedi standok tervezése, szervezése gyártása és építése, kollektív standok, vándorkiállítások mellett komplett szakkiállítások lebonyolítását is végezzük! Belsőépítészet, bútorgyártás, rendezvény és kiállítás kivitelezési projektek magabiztos lebonyolítása nagy tapasztalattal, számos külföldi desztináció esetén helyismerettel, összeszokott csapat mozgatása, mind gyártás mind építés tekintetében. Ez az, amiben profik vagyunk!

Show design

Pörgő és innovatív. Ami ma még papíron, monitoron egy ötlet, vízió holnap a helyszínen megfogható, viszontlátható. Gyors határidők, azonnali döntések. A belsőépítészeti tervezés egyik legváltozatosabb, leggyorsabb ágazata a show design. Látványtervezőink nagy gyakorlattal és jó érzékkel készítik el fotórealisztikus látványterveiket, szem előtt tartva a megrendelő igényeit, a kiállítandó termék, szolgáltatás középpontba helyezésével.

Megunhatatlan. Minden egyes projektnél új ügyfél, új szakterület, új téma, új helyszín, új standhely, új üzenet, új résztvevők, új történések. Néha az a feladat, hogy meghökkentsük, megállítsuk a látogatót bármi áron, néha az, hogy minél több árut tudjon bemutatni a megrendelő, minél gazdaságosabban. Tervezőink és projekt menedzsereink karöltve azon dolgoznak, hogy a legmegfelelőbb ár-érték arányú egyedi terméket alkossuk meg az ügyfeleinknek!

Amint a látványterv elfogadásra került mérnök kollégáink kiviteli, gyártmánytervet készítenek a megrendelő, illetve gyártóegységeink számára. Mivel budapesti telepünkön egy helyen dolgozunk, tervezőinknek lehetősége van a különböző szakágakkal konzultálni, folyamatosan fejlődni.

A látványtervezés egyik legfontosabb eleme a grafikai megjelenés, igény esetén grafikusunk elkészíti az arculati kialakítást. Grafikai műhelyünk lépéselőnyben van más stúdióhoz képest, mert a gyors és egyszerű kivitelezhetőség is szempont, hiszen a gyártás is helyben történik.

Megtaláljuk a legjobb megoldást

Ötlettől a kivitelezésig

Segítünk dönteni

Mérnöki támogatás

Tervezés

Elégedett ügyfelek